Modernit klassikot > Yleiset ehdot

Yleiset ehdot

Lasku tilatuista tuotteista lähetämme postitse. Maksu tapahtuu vastaanotettuanne ja hyväksyttyänne tuotteen. Tuotteilla on myös täydellinen palautusoikeus, Modernit Klassikot vastaa mahdollisista palautuskustannuksista. Suomen yleiset kuluttajansuojalait ovat tietenkin voimassa.

Toimitusajat vaihtelevat kahdesta viikosta kahdeksaan viikkoon. Kaikki toimituskulut (kuljetus tai posti) sisältyvät hintoihin. Tuotteilla on täydellinen palautusoikeus, viikon sisällä toimituksesta, ja vuoden takuu (tuote- tai materiaaliviat).

Tilatessanne pyydämme teitä ilmoittamaan nimenne, osoitteenne, mahdollisen laskutusosoitteesta poikkeavan toimitusosoitteen ja puhelinnumeronne. Tilauksen yhteydessä henkilötiedot tarkistetaan , mutta säilyvät tietenkin luottamuksellisena.

Mahdollisen palautuksen yhteydessä pyydämme teitä ottamaan yhteyttä modernitklassikot.com:iin joko sähköpostitse tai faxilla viikon sisällä. Palautus hyväksytään tuotteen ollessa samassa kunnossa kuin toimitushetkellä ja mikäli alkuperäinen pakkaus on tallella. Ilmoittakaa osoite ja puhelinnumero, tuotteet haetaan sovittuna aikana. Kustannuksista vastaa modernitklassikot.com.

Toimitetut tuotteet pysyvät modernitklassikot.com:in omistuksessa kunnes täysi maksu on suoritettu. Tilaaja vastaa vastaanotetuista tavaroista toimituksen jälkeen.

Tilatut tuotteet tulee maksaa viimeistään 5 pankkipäivää toimituksen ja tilaajan hyväksynnän jälkeen.

 
> Ostoskori
Clover Shop UltraLite 2.7.1, user license number 2101444, Copyright (c) 2001- Clover Wheel Ltd

 

© Modernit klassikot, 2014,
info@modernitklassikot.fi, Y-tunnus 1585319-6, Niti Finland Oy Ab