Modernit klassikot > Materiaalit

Tuotanto

Materiaalit

Skin

Nahkamme /nahka sekä pehmustus

  1. Valkoinen
  2. Harmaa
  3. Luonnon värinen nahka
  4. Sininen
  5. Musta
  6. Punainen
  7. Offwhite
  8. Vihreä

Nahka on värjätty anilinilla Italiassa. Nahan paksuus vaihtelee 1,3 ja 1,8 mm välillä.

Nahka ja täyte

Skin

Tuotteemme valmistuksessa käytetään pelkästään erittäin korkealuokkaisia materiaaleja. Jokainen Modernit klassikot - valikoimaan kuuluva huonekalu valmistetaan lähes kokonaan käsin Italian Toscanassa.

Esimerkiksi "Kuutio" sarjan täyte koostuu draconilla päällystetystä polyuretanista, huopamaisesta materiaalista, joka antaa pehmeämmän, viimeistellyn vaikutelman. Lisäksi istuinosissa on ankan höyheniä. Näissä huonekaluissa on "full grain" nahkaa; korkealuokkaista, hollantilaista tai saksalaista, Italiassa käsiteltyä ja valmistettua nahkaa.


Teräsputki / kromi

Krom

Monien huonekaluklassikoiden valmistuksessa käytetään teräsputkea, ja pelkästään Edouart Jeanneretin "Chaiselongen" valmistukseen käytetään 5 eripituista teräsputkea, jotka taivutetaan kuudestatoista eri kohdasta. Osat liitetään yhteen, hiotaan käsin ja lopuksi viimeistellään 35 micron kromilla.


Puulajit

EkTrad

Valikoimaamme kuuluvat puiset huonekalut valmistetaan ainoastaan korkealuokkaisista materiaaleista kuten kaakkoiseuroopasta tulevat saarni ja tammi . Nämä puulajit on varastoitu ja kuivattu luonnonmukaisesti. Täten estettään mm. puun halkeamista. Eräät huonekalut, kuten esim. Mackintosh tuolit, vaativat tietyn materiaalilaadun ja erinomaisen käsityötaidon.

Koko valikoiman huonekalut täyttävät tietenkin korkean laatuvaatimuksemme. Paras mahdollinen laatu on toimintamme ydin.

Saarni (Fraxinus exelcior) Saarni on suhteellisen tavallinen puulaji koko euroopassa. Se kasvaa savimaastossa ja viihtyy parhaiten kalkkikiven läheisyydessä. Saarni voi kasvaa jopa 40 m etrin korkuiseksi. Saarnia käytetään usein huonekalutuotannossa, sen ominaisuuksiin kuuluu kovuus, sitkeys ja joustavuus ja sitä käytetään myös esim. työkaluvarsien valmistuksessa.

Tammi (Querqus robur)Tammi on merkittävä puulaji, jolla on vanhat, vankat perinteet.Sitä käytettiin aikoinaan viikinkilaivoja rakennettaessa, tänä päivänä siitä saadaan esimerkiksi kauniita parkettilattioita.Tammi on kova ja raskas puulaji, jota käytetään paljon sekä huonekaluvalmistuksessa että sisustuksessa.

Lähde: träfakta:SnickarLaget

 
> Ostoskori
Clover Shop UltraLite 2.7.1, user license number 2101444, Copyright (c) 2001- Clover Wheel Ltd

 

© Modernit klassikot, 2014,
info@modernitklassikot.fi, Y-tunnus 1585319-6, Niti Finland Oy Ab